CD Account

account

Boekhouding van A tot Z, vanaf de invoer van leveranciersfacturen tot het afdrukken van de balans, vanaf het opstellen van herinneringsbrieven tot budgetbeheer: u surft doorheen het programma en de database met een ongelofelijk gemak. Intuïtief, logisch, eenvoudig, met gemakkelijke traceerfuncties, kortom: het instrument voor het beheer van uw boekhouding.

De software werkt op een IBM POWER system met als besturingssysteem IBM i 6.1 of 7.1

De software is multi-currency en multi-user. Het is een perfect voorbeeld van een all-round financiële toepassing voorzien van de uitgebreide functionaliteit nodig om een moderne financiële administratie te beheren. Onze boekhoudsoftware is geschikt voor kleine als grote bedrijven evenals gespecialiseerde boekhoudkantoren.

CD-account is een veilige investering niet alleen omwille van zijn inherente kwaliteiten maar ook omwille van zijn volledigheid. De applicatie is modulair opgebouwd wat betekent dat elke module individueel geïmplementeerd kan worden. Beginnend met de boekhoudmodule kunnen de andere modules naargelang de noden van de gebruiker/firma geactiveerd worden zoals analytische boekhouding, elektronisch bankieren, budgetmanagement, asset management, consolidatie, afschrijvingen, facturatie, wisselbrieven, chequebeheer, intrastat, jaarrekeningen, interpay, edifact (elektronische facturatie), enz…

account

De toepassing is ontworpen door experts met vele jaren ervaring in de dagelijkse activiteit van een financiële administratie. De ideeën van de ontwerpers werden allen getoetst aan de praktijk en dit zowel in middelgrote bedrijven als bij zelfstandige boekhouders.

account

Een volledige lijst van alle functionaliteit van de toepassing zou te lang zijn maar hier volgt een kleine opsomming van enkele kenmerken van de software : Onbeperkt aantal boekhouddossiers, aanpasbaar boekhoudplan, boekjaar met variabele lengte (maximaal 24 maanden) en periodes, automatische link met isabel en interpay dit voor zowel betalingen als uittreksels, makkelijk opzoeken documenten (per nummer, bedrag, omschrijving, enz…), elektronisch archiveren documenten, automatisch aanzuiveren volgens eigen opgelegde criteria, BTW aangifte, intrastat aangifte, klant rappels, factoring, analytische boekhouding, uitbatingsrekening, module business intelligence, enz…

account

Contactgegevens

CSM bv
Braambessendreef 6
B - 8020 Oostkamp
Tel. 050/84.23.05

Partnerships

IBM business partner

Lexmark partner club

CSM Software Quick Links